fredag den 25. februar 2011

Fredag, første fridag - del 1

I dag var den først ”fri dag” ifølge planen, og det betød at vi bare mødes efter morgen mad og snakkede om hvor folk gerne ville hen, det blev i dag til to ture. Pigerne ville gerne ud og shoppe, og vi andre tog ind mod ”Florida Science Center”. Så vi fik delt op og kørte af sted, 3 biler mod FSC og en mod Florida Mall.
Da vi ankom ude ved FSC var det dog ikke rigtig hvad vi havde forventet, var ikke så meget et museum som det var en legeplads for 6 til 10 år gamle børn, kan godt være vi er mere lege syge end den gennemsnitlige dansker, men vi valgte dog stadig at finde et alternativ. Det blev i stedet til ”Central Florida ZOO and botanical gardens” hvilet ligger ca 35km uden for Orlando.
Parken var ikke helt så stor som jeg havde troet, men den havde til gengæld rigtig mange specielle og flotte dyr. Jeg var specielt vild med deres katte dyr og samlingen af australske dyr, Emuer, kænguruer og andre.
Arealet med australske dyr lå lige ved siden af nogle pumaer, og Emuerne gik bare og drillede dem, og pumaen gik bare frem og tilbage i enden af sit but og viftede med halen, og var nede i angrebsstilling. Det var virkelig flot at se og utrolig spændene. Derudover havde de en lang række andre dyr lige fra den amerikanske ”bald eagle” og alligatorer til små troppe aber.

Lige nu sider jeg i bilen, i endnu en kø, på vej ind for at mødes med de andre inde ved Florida Mall.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar